Ekonomikas pamatnostādnes (II)
Bezmaksas
„Ekonomikas pamatnostādnes” sniedz padomu un atbalstu lauksaimniekiem, norādot, kā plānot s...
Helle Rēdere, Hūberts Rēdelbergers, Sāra Šmite64 lpp.
atvērtMācību materiāls
LLKC Lopkopības nodaļas vadītāj Silvija Dreijere ir sagatavojusi rakstu par nosacījumiem, kas ir jāievēro, lai kontrolētu baktēriju daudzumu pienā. Pareizi saimniekojot, stingri ievērojot higiēnu, baktēriju kopskaits var būt daži tūkstoši mililitrā, bet saimniecībās, kur tīrība, dezinfekcija un dzesēšana nav sakārtota, baktēriju kopskaits var būt mērāms miljonos.
7
2014/01/03
Visi publicētie materiāli ir aizsargāti ar autortiesībām, tos ir aizliegts izmantot komerciāliem nolūkiem. Atsauce uz autoriem obligāta.
Latviešu valoda
201 KB
Lopkopības tehniķis
Baktēriju daudzums koppienā ir piena kvalitātes rādītājs, kas atkarīgs no pareizas saimniekošanas. Stingri jāievēro gan vispārējā higiēna, tesmens higiēna, kuru novērtē ballēs, jāievēro slaukšanas rutīna, piens pēc izslaukšanas ir strauji jānodzesē un ar lielu rūpību jāattiecas pret slaukšanas iekārtu un dzesētāju tīrību. Perfekta tīrība no tesmeņa līdz dzesētājam un zems somatisko šūnu skaits nodrošina kvalitatīvu pienu.
Ja automātiskā lejuplāde nenotika, varat lejuplādēt šeit vai jūsu profilā pie e-materiāliem
Lejuplādēt šeit
Tu vari būt pirmais, kurš qui officia deserunt mollit anim id est laborum.